ΑΡΧΙΚΗ Gadgets Chromecast προβάλετε video και περιεχόμενο από το κινητό σας ή τον υπολογιστή σας στην τηλεόραση.

Chromecast προβάλετε video και περιεχόμενο από το κινητό σας ή τον υπολογιστή σας στην τηλεόραση.

0
3,477
Chromecast
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Ζούμε στην εποχή που όλες οι συσκευές συνδέονται μεταξύ τους για να μπορούμε να απολαμβάνουμε το περιεχόμενο μας με μεγάλη ευκολία από παντού. Για αυτό τον σκοπό η Google δημιούργησε το Chromecast, μία μικρή και φθηνή σε κόστος συσκευή που συνδέεται στην θύρα HDMI της τηλεόρασης και φέρνει από το cloud στην “μικρή οθόνη” περιεχόμενο από το YouTube, ταινίες και μουσική από το Google Play αλλά και ότι εμφανίζεται στις καρτέλες του browser (Chrome), ένας chrome δηλαδή με όλα τα καλά του στην τηλεόρασή σας! Ακόμα πολύ εύκολα μπορείτε να προβάλετε περιεχόμενο από το κινητό σας το tablet ή τον υπολογιστή σας στην τηλεόραση άμεσα απλά και γρήγορα και χωρίς να απασχολείτε τους πόρους της συσκευής σας.

Chromecast διασκέδαση στη Τηλεόραση σας

Η διαδικασία που χρειάζεται να κάνετε αποτελείτε από απλά βήματα, τοποθετήστε το Google Chromecast σε μια τηλεόραση με HDMI θύρα συνδεθείτε στο δίκτυο του σπιτιού σας μέσω wifi μπείτε στη σελίδα της Google www.google.gr/chromecast/setup/ ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη σας…και είστε έτοιμε να μοιράσετε περιεχόμενο από τις συσκευές σας απευθείας στην τηλεόρασή σας. Ακόμη μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε προσφορές (offers τις λέει η Google) από το www.google.gr/chromecast/offers όπου σας δίνετε η δυνατότητας της πρόσβασης σε υπηρεσίες της Google όπως το Google play music και το Crunchyroll.

Επεκτάσεις στην TV

Μία σημαντική επίσης δυνατότητα του Chromecast είναι ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε σαν επεκτάσεις μικροεφαρμογές όπως το Google slides για παρουσιάσεις, ακόμα και παιχνίδια κάνοντας τα εγκατάσταση στο κινητό σας είτε Αndroid ή iOS το οποίο θα χρησιμοποιήσετε σαν χειριστήριο ενώ το παιχνίδι το βλέπετε στην τηλεόραση σας!

Χωρίς καθυστερήσεις

Ένα πολύ ενδιαφέρων πλεονέκτημα του  Chromecast είναι ότι αναλαμβάνει την απαιτητική δουλειά της άντλησης του περιεχομένου από τους αντίστοιχους διακομιστές, απελευθερώνοντας τους πόρους της πηγής, οπότε ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί την ταμπλέτα, το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή του για άλλες εργασίες.

Αλώστε λόγο της χαμηλής τιμής του αλλά και της ευκολίας χρήσης του το Chromecast στην Αμερική έχει φτάσει το 17 εκατομμύρια πωλήσεων, στην Ελλάδα θα το βρείτε στην τιμή τον 50 euro περίπου.

Chromecast


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Gadgets

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Το έξυπνο πιρούνι! Τρώτε αργά, αδυνατίστε, αισθανθείτε υπέροχα!

Όλα ξεκινούν από το εξής ερώτημα: Γιατί είναι σημαντικό να τρώμε αργά το γεύμα μας; Mελέτε…