ΑΡΧΙΚΗ Gadgets Ρομπότ Κήπου, και αφήστε του άλλους να κουρεύουν το γκαζόν.

Ρομπότ Κήπου, και αφήστε του άλλους να κουρεύουν το γκαζόν.

0
2,099
Ρομπότ Κήπου, και αφήστε του άλλους να κουρεύουν το γκαζόν.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Μία πολύ πρωτότυπη και high-tech χλοοκοπτική μηχανή κατασκεύασε η Honda. Μία μηχανή ρομπότ με την ονομασία Honda Miimo M500 που θα είναι εκείνη υπεύθυνη για να φροντίζει το γρασίδι σας και θα το διατηρεί σε άριστη κατάσταση.

Η χλοοκοπτική μηχανή ρομπότ της Ηonda με ένα ειδικό σύστημα ανεμιστήρων ρουφά το γρασίδι προς την κατεύθυνση των λεπίδων και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κουρεύετε το γρασίδι ομοιόμορφα. Τα υπολείμματα από το κομμένο γκαζόν φροντίζει να μαζεύει μόνο του και μόλις ολοκληρώσει την εργασία του επιστρέφει στην βάση φόρτισής του όπου περιμένει την επόμενη εργασία που θα του αναθέσετε.

Ακόμα  και όταν βρέχει δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, θα κάνει την δουλειά του εξίσου καλά αφού είναι αδιάβροχη.%cf%87%ce%bb%ce%bf%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%ce%b7%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b7-%cf%81%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%84Στο εσωτερικό της διαθέτη ένα control panel και μία οθόνη που από εκεί την προγραμματίζετε για το κούρεμα του γκαζόν. Η Honda εγγυάται πως με τους δύο κινητήρες τον 25 wat που διαθέτη θα έχετε ένα αυτοματοποιημένο κούρεμα γρασιδιού χωρίς προβλήματα. Το κόστος του ρομπότ-χλοοκοπτικής μηχανής ανέρχεται γύρω στα 2500 euro.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Gadgets

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφαρμογές και συσκευές υγείας που βελτιώνουν τη ζωή μας.

Ζούμε στην εποχή των Applications και των “έξυπνων” συσκευών ή gadget, και είν…