ΑΡΧΙΚΗ Απορίες Πώς να διαγράψω φωτογραφίες από το iCloud, και να τις διατηρήσω στο iPhone;

Πώς να διαγράψω φωτογραφίες από το iCloud, και να τις διατηρήσω στο iPhone;

4 second read
0
1,212
Πώς να διαγράψω φωτογραφίες από το iCloud, και να τις διατηρήσω στο iPhone

Συνοπτικά τα βήματα είναι:

  • Πριν διαγράψω φωτογραφίες από τον λογαριασμό μου στο iCloud, πρέπει να απενεργοποιήσω την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από το iPhone στο iCloud.
  • Στη συνέχεια πάω στις Ρυθμίσεις > [Το Apple ID μου] > iCloud > Φωτογραφίες > και απενεργοποιώ τις Φωτογραφίες iCloud .
  • Και τέλος συνδέομαι στο iCloud.com > Φωτογραφίες > Επιλέγω τις φωτογραφίες προς διαγραφή > Και κατόπιν το εικονίδιο του Κάδου απορριμμάτων.

Σε αυτό το άρθρο εξηγούμε πώς να διαγράψουμε φωτογραφίες από το iCloud χωρίς να τις αφαιρέσουμε από την iPhone συσκευή μας.

Πώς να διαγράψω φωτογραφίες από το iCloud ενώ τις κρατάω στο iPhone

Για να διαγράψω φωτογραφίες από το iCloud χωρίς να τις διαγράψω από το iPhone, πρέπει πρώτα να ελέγξω την κατάσταση συγχρονισμού του τηλεφώνου μου .

Ο συγχρονισμός πρέπει να είναι απενεργοποιημένος για να διασφαλιστεί ότι οι φωτογραφίες που έχουν διαγραφεί από το iCloud δεν θα αφαιρεθούν και από την iPhone συσκευή μου. Για να ελέγξω εάν ο συγχρονισμός φωτογραφιών iCloud είναι ενεργοποιημένος ή όχι στο iPhone μου, ακολουθώ τα εξής βήματα:

  1. Ανοίγω τις Ρυθμίσεις από την αρχική οθόνη του iPhone και πατάω στο Apple ID μου.
  2. Επιλέγω iCloud > Φωτογραφίες.
Επιλέγουμε iCloud
Και στη συνέχεια Photos

3. Χρησιμοποιώ τον διακόπτη εναλλαγής για τις Φωτογραφίες iCloud για να ενεργοποιήσω ή να απενεργοποιήσω το συγχρονισμό, εμείς θέλουμε να τον απενεργοποιήσουμε.

Και απενεργοποιούμε το iCloud Photos

Αφού λοιπόν απενεργοποίησωτον συγχρονισμό από το κινητό, στη συνέχεια μπαίνω στο προσωπικό iCloud από τον υπολογιστή ή tablet, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  1. Ανοίγω το iCloud.com σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και συνδέωμαι με το Apple ID μου και ελέγχω την ταυτότητά μου.
  2. Επιλέγω το εικονίδιο Φωτογραφίες-Fotos .
Πώς να διαγράψω φωτογραφίες από το iCloud, και να τις διατηρήσω στο iPhone;

3.Στην συνέχεια επιλέγω, πατάω το πλήκτρο Ctrl (Windows) ή Command (macOS) στο πληκτρολόγιό μου και επιλέγω.

4.Αφού έχω επιλέξει τις φωτογραφίες που θέλω, πατάω το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας για να διαγραφούν.

5.Οι φωτογραφίες θα διαγραφούν από το iCloud. Με το iCloud Photos απενεργοποιημένο στη συσκευή μας, οι φωτογραφίες στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών του iPhone δεν θα επηρεαστούν.

Να γνωρίζω ότι : Όταν διαγραφούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο μεταφέρονται στον φάκελο Πρόσφατα διαγραμμένα τόσο στο iCloud όσο και στο iPhone. Θα διαγραφούν οριστικά μετά από 30 ημέρες, καθιστώντας έτσι δυνατή την ανάκτησή τους εάν αλλάξω γνώμη. Για να τα αφαιρέσω οριστικά πριν από τις 30 ημέρες, μπορώ να μεταβώ στον φάκελο Πρόσφατα διαγραμμένα και επιλέγω Διαγραφή όλων.

Διαβάστε Επίσης : Οι 5 καλύτερες εφαρμογές για να βρείτε το παρκαρισμένο αυτοκίνητό σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Απορίες

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Οι καλύτερες μηχανές αναζήτησης για εικόνες στο internet

Η αναζήτηση εικόνων στο Internet προϋποθέτει να γνωρίζουμε ακριβώς ποια εικόνα θέλουμε να …