ΑΡΧΙΚΗ Tech News Εκδόθηκε το πόρισμα για τα Samsung Galaxy Note 7

Εκδόθηκε το πόρισμα για τα Samsung Galaxy Note 7

18 second read
0
1,317

Σε αποκαλύψεις προέβη η Samsung σχετικά με τα ευρήματα από την έρευνα για τις εκρήξεις που συνέβησαν στα Galaxy Note 7 ανά τον κόσμο και οδήγησαν την ίδια την Samsung σε απόσυρση του νέου της phablet από την παγκόσμια αγορά. Γεγονός που κατέκλυσε τα παγκόσμια μέσα ενημέρωση και στιγμάτισε την ίδια την εταιρεία.

Όπως προκύπτει από το συγκεκριμένο πόρισμα της εταιρείας όλα τα περιστατικά που κατεγράφησαν έχουν να κάνουν με τις αστοχίες που συνέβησαν στις μπαταρίες των συσκευών και οδήγησαν σε βραχυκύκλωμα. Ένας λόγος είναι ότι στις επαφές επάνω δεξιά στο μέρος των μπαταριών, μπορούσε λόγο ατελής τάσης να οδηγήσει σε βραχυκύκλωμα, όπως και έγινε. Και η δεύτερη αιτία είναι ότι οι κάποιες μπαταρίες του Galaxy Note 7 που η Samsung προμηθεύτηκε από τρίτο κατασκευαστή, λόγο κατασκευαστικού ελαττώματος υπερθερμαίνονταν και είχαν σαν αποτέλεσμα τις μικρής έκτασης εκρήξεις συσκευών.

‘Όλοι οι έλεγχοι που έγιναν για να βγει το πόρισμα πραγματοποιήθηκαν σε πάνω από 200.000 συσκευές και 30.000 μπαταρίες. Για να μην συμβούν τέτοια περιστατικά στο μέλλον, η Samsung ανακοίνωσε πως θα ενισχύσει με αυστηρότερους και ποιοτικότερους ελέγχους των προϊόντων της ανανεώνοντας της διαδικασίες ασφαλείας για τις μπαταρίες που θα έχουν οι συσκευές της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Θέμης Βασιλόπουλος
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Tech News

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Τα ηλεκτρικά αεροπορικά ταξί είναι καθ’ οδόν, επιβάτες ενδέχεται να πετούν μέχρι το 2025

Φανταστείτε στο πολύ κοντινό μέλλον, σχεδόν αθόρυβα αεροταξί να πετούν πάνω από την πόλη σ…