ΑΡΧΙΚΗ ThinkTech.gr | Περιοδικό τεχνολογίας

ThinkTech.gr | Περιοδικό τεχνολογίας

To ΤhinkTech.gr είναι το πρώτο e-Περιοδικό Τεχνολογίας με τεχνολογικές και επιστημονικές ειδήσεις, οδηγούς και βοηθήματα τεχνολογίας καθώς και απαντήσεις σε ερωτήματά και προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή μας επαφή με αυτήν.

Στο Περιοδικό Τεχνολογίας ThinkTech.gr εκτός από τις κατηγορίες της θεματολογίας και τα tags (ετικέτες) των άρθρων, θα βρείτε και τις παρακάτω ενότητες.

Στην Ενότητα TechNews θα βρείτε τεχνολογικές και επιστημονικές ειδήσεις που συμβαίνουν καθημερινά και αλλάζουν τον κόσμο και την καθημερινότητά μας.

Στην πλοήγηση στο ThinkTech θα βρείτε Βοηθήματα τεχνολογίας και Οδηγούς που θα σας διευκολύνουν στην καθημερινή επαφή σας με τους υπολογιστές και την τεχνολογία γενικότερα.

Στην Ενότητα του ThinkTech Απορίες θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα τεχνολογίας που πολλούς από εμάς έχουν απασχολήσει.

Στην Ενότητα Τι έπαθε ο υπολογιστής μου μπορείτε να στείλετε μέσω της Φόρμας επικοινωνίας
προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή σας, κάνοντάς σας προτάσεις για την επίλυσή τους.

Τέλος, στην Ενότητα Απόψεις  θα διαβάσετε άρθρα με θέμα την τεχνολογία και το μέλλον της και πως αυτή θα επηρεάσει την καθημερινότητά μας.

Σκοπός αυτού του δικτυακού ιστότοπου είναι να “κτιστεί” σιγά σιγά ένα αρχείο πληροφοριών τεχνολογίας από αξιόπιστες πηγές και πληροφορίες όπου πάντα θα μπορούμε να ανατρέχουμε σε αυτές.

Σε αυτό τον Στόχο περιμένουμε και την δική σας ανταπόκριση.

Καλή Πλοήγηση…

Περιοδικό Τεχνολογίας.
ThinkTech.gr
Το πρώτο e-Περιοδικό Τεχνολογίας.

Ο Συντάκτης και Διαχειριστής του Site
Βασιλόπουλος Θέμης

Τεχνολόγος-Μηχανικός Υπολογιστών