ΑΡΧΙΚΗ Tech News Εφαρμογή του Pornhub επιτρέπει να στέλνετε γυμνές selfie με ασφάλεια!

Εφαρμογή του Pornhub επιτρέπει να στέλνετε γυμνές selfie με ασφάλεια!

2,765
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Τώρα μπορείτε να τραβήξετε γυμνές selfie στο τηλέφωνό σας και να τις στείλετε με ασφάλεια στους φίλους ή στο έτερον σας ήμισυ ενώ εργάζεστε ή βρίσκεστε σε κάποιο δημόσιο χώρο. Θέλετε να μάθετε πώς;

To Pornhub, μία από τις σημαντικότερες ιστοσελίδες ψυχαγωγίας ενηλίκων στον κόσμο δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς δικό του application.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε τη δική του εφαρμογή τύπου Snapchat η οποία θα επιτρέπει να στείλετε με ασφάλεια γυμνές φωτογραφίες με τον πιο δημιουργικό τρόπο!

Η εφαρμογή ονομάζετε “Trickpics” γνωστό και ως “Snapchat for nudes” και είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων που επιτρέπει στους χρήστες να διακοσμούν τις γυμνές εικόνες τους με μια σειρά γραφικών.

Ακριβώς όπως το Snapchat έτσι και το Trickpics επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν διασκεδαστικά φίλτρα στις γυμνές selfie τους. Παραδείγματος χάριν υπάρχουν φίλτρα όπως τα “Trouser Snake”, “Dick-In-A-Box”, “Dixelated”, “Magnum”, “Solo Hand”, “Big Wig”, “D-Moji”, “Big Blimpin” για άνδρες, “Knock Knockers” και “High Highs” για γυναίκες.

“Οι Selfies έχουν γίνει μια δημοφιλής μορφή αυτοέκφρασης στη σημερινή κοινωνία” δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Pornhub, Corey Price. “Είναι ουσιαστικά η αυτοπροσωπογραφία της ψηφιακής εποχής, αποθανατίζοντας τα άτομα σε όλη τους τη δόξα. Υπάρχει μια ποικιλία από τάσεις που είναι πλέον συνώνυμες με την αυτοεπιβεβαίωση ειδικά εκείνες που εξυπηρετούν τη ματαιοδοξία μας – για παράδειγμα το duckface, η selfie στο γυμναστήριο, η καθιερωμένη πόζα στο μπάνιο μας, αλλά και η γυμνή selfie. Οι φαν μας λοιπόν μπορούν τώρα να μοιράζονται σέξι φωτογραφίες τους με ασφάλεια, με ένα διασκεδαστικό τρόπο που προκαλεί τη δημιουργικότητά τους!” ολοκλήρωσε ο Corey Price.

Πως λειτουργεί

Το Trickpics λειτουργεί ως εξής, οι χρήστες πρέπει είτε να τραβήξουν μια φωτογραφία τους μέσω της εφαρμογής είτε να επιλέξουν μία από αυτές που έχουν στο τηλέφωνό τους.

Στη συνέχεια, προσαρμόζουν την εικόνα σύμφωνα με το επιθυμητό μέγεθος και εφαρμόζουν τα φίλτρα σε σημεία που θέλουν να καλύψουν. Αποθηκεύουν την εικόνα και μπορούν να τη μοιραστούν με ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας (Facebook, Google+) της επιλογής τους.

Δεδομένου ότι οι φωτογραφίες μεταφορτώνονται απευθείας στη βιβλιοθήκη του τηλεφώνου των χρηστών αυτό σημαίνει ότι είναι ασφαλείς και δεν θα μοιραστούν κατά λάθος κάπου αλλού διαβεβαιώνει το Pornhub.

Το Trickpics είναι διαθέσιμο δωρεάν για λήψη στο Apple App Store αλλά από το Google Play store για χρήστες Android.

αναδημοσίευση από secnews

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Load More By webmedia
Load More In Tech News

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως να βάλετε το Green Tech στο δικό σας σπίτι.

Τα μικρά βήματα μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλα βήματα για τον πλανήτη. Θέλετε να βοηθήσετε…