ΑΡΧΙΚΗ Απορίες Τι είναι το Freelancer;

Τι είναι το Freelancer;

44 second read
1
13,480

Στον κόσμο του internet σήμερα, όλοι οι επαγγελματίες βρίσκονται μεταξύ τους μέσα σε αυτό. Έτσι λοιπόν το Freelancer είναι μια ιστοσελίδα-πλατφόρμα που κάνει αυτό ακριβώς. Φέρνει σε επαφή εργοδότες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Με απλά λόγια στην πλατφόρμα του Freelancer βρίσκονται αυτοί που προσφέρουν δουλειά με αυτούς που ζητούν δουλειά. Και τις περισσότερες φορές δουλειά από το σπίτι.

Ανάλογος το τι εργασία θέλουμε σαν εργοδότες να κάνουμε την καταχωρούμε στην πλατφόρμα του Freelancer και αναμένουμε τις προσφορές από ελεύθερους επαγγελματίες που είναι σε θέση να ολοκληρώσουν τις εργασίες. Και ανάλογα τι ικανότητες έχουμε σαν επαγγελματίες να προσφέρουμε καταχωρούμε τον δικό μας λογαριασμό.

Αν ψάχνουμε για μεταφραστή, προγραμματιστή, web designer, ακόμα και καταχωρήσεις σε excel και δεκάδες άλλες ειδικότητες, το Freelancer μας βοηθάει στην εύρεση επαγγελματία και καθορίζει τις λεπτομέρειες της συναλλαγής εύκολα και με ασφάλεια. Η λογική της πλατφόρμας είναι ο εργοδότης ορίζει ένα budjet για την εργασία και οι υποψήφιοι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται κάνουν τις προσφορές τους.

Πως ξεκινάμε 

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μπούμε στο freelancer.gr και να δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό. Εάν θέλουμε να βρούμε έναν επαγγελματία για να μας υλοποίηση το δικό μας project ή αν θέλουμε να εργαστούμε για κάποιο project επιλέγουμε ανάλογα.

Τι είναι το FreelancerΑναλόγως της επιλογής που θα κάνουμε (θέλω να Προσλάβω ή Θέλω να δουλέψω) θα χρειαστεί να συμπληρώσουμε και κάποια επιπλέον στοιχεία.

Θέλω να Προσλάβω

Στην περίπτωση της επιλογής “Θέλω να Προσλάβω” θα χρειαστεί να περιγράψουμε αναλυτικά το τι ακριβώς εργασία θέλουμε να κάνουμε, τις δεξιότητες του επαγγελματία που ψάχνουμε και τέλος να ορίσουμε τον προϋπολογισμό. Πόσα περίπου χρήματα είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε στον επαγγελματία που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το project μας. Από τη στιγμή που θα αναρτηθεί η εργασία μας θα είναι ανοιχτή για 7 ημέρες. Μέσα από την πλατφόρμα του λογαριασμού μας σαν εργοδότη παρακολουθούμε την πρόοδο και τις προσφορές τις ανάρτησης μας.

Ναι, Θέλω να Δουλέψω

Στην περίπτωση της επιλογής “Ναι θέλω να Δουλέψω” θα πρέπει να περιγράψουμε κάποια πράγματα για της ικανότητές μας και σε τι project-εργασίες θα θέλαμε να δουλέψουμε. Οι επιλογές είναι πολλές και για όλες τις ειδικότητες. Αφού συμπληρώσουμε της απαραίτητες πληροφορίες στη συνέχεια μέσα από την πλατφόρμα του επαγγελματία παρακολουθούμε όλα τα project που μας ενδιαφέρουν δίνοντας τις προσφορές μας. Ανάλογα τα project που έχουμε επιλέξει να δουλέψουμε μας έρχονται και ενημερωτικά emails με όλες τις εργασίες που μας ενδιαφέρουν.

Το Freelancer έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια αυτή την πλατφόρμα και είναι από τους πρωτοπόρους της νέας αυτής ιδέας. Είναι πολύ αξιόπιστο και το χρησιμοποιεί χιλιάδες κόσμος για να βγάζει επιπλέον χρήματα από τον υπολογιστή του. Δοκιμάστε το…

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Απορίες

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Πώς να αποκρύψω τη διεύθυνση IP μου;

Πώς να αποκρύψω τη διεύθυνση IP μου ; Η διεύθυνση IP θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο τη…