ΑΡΧΙΚΗ Internet Μετατρέψτε όλες τις σημειώσεις σας σε ηλεκτρονικές (από το κινητό σας)

Μετατρέψτε όλες τις σημειώσεις σας σε ηλεκτρονικές (από το κινητό σας)

48 second read
0
2,152

Πως θα σας φαινότανε αν είχατε την δυνατότητα να φωτογραφίζεται απο το κινητό σας οποιαδήποτε έντυπη σημείωση επάνω σε χαρτί ακόμα και σημειώσεις που είναι γραμμένες πάνω σε πίνακα παρουσίασης και μετά την φωτογράφιση να την μετατρέψετε σε αρχείο word, power point ή αρχείο pdf.
Αυτό κάνει η νέα εφαρμογή της Microsoft για smartphone με το όνομα Office Lens για android και iOS συσκευές όπου μετατρέπει την φωτογραφική του κινητού σε scanner. Στην ουσία σας βοηθά να ψηφιοποιήσετε έντυπες σημειώσεις, μέσα απο την τεχνολογία OCR (Optical Character Recognition). Το κείμενο που λαμβάνει η εφαρμογή μέσα απο την κάμερα γίνεται επεξεργάσιμο αρχείο κειμένου Word, power point ή pdf . Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone (προς το παρών μόνο για ΗΠΑ) ενώ η έκδοση για android είναι σε preview μορφή και απαιτείται εγγραφή για την χρήση της.
Πρόκειται για ένα aplication που ανοίγει τον δρόμο στην χρήση της κάμερας του κινητού σε φορητό scanner, δίνοντας την δυνατότητα να σκανάρουμε οτιδήποτε και να το δούμε ηλεκτρονικά στο κινητό μας .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Internet

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Πώς να ρυθμίσετε το γονικό έλεγχο στα Windows 10

Πώς να ρυθμίσετε το γονικό έλεγχο στα Windows 10 Όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα η καθημερινό…