ΑΡΧΙΚΗ Οδηγοί Τεχνολογίας Κάντε εύκολη επεξεργασία εικόνων όπως το photoshop απευθείας στο Web.

Κάντε εύκολη επεξεργασία εικόνων όπως το photoshop απευθείας στο Web.

1 min read
0
3,045
Κάντε εύκολη επεξεργασία εικόνων σας σαν το photoshop απευθείας στο Web.

Εύκολη επεξεργασία εικόνων!

Για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας δεν είναι πλέον απαραίτητο να ξοδέψετε χρήματα για αγορά κάποιας εφαρμογής με πολλές δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφίας σαν το photoshop. Η εναλλακτική πρόταση για εύκολη επεξεργασία εικόνων λέγεται Polarr Photo Editor, το σημαντικότερο πλεονέκτημά του είναι ότι μπορείτε να το δουλέψετε online χωρίς να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Μία εξαιρετική εφαρμογή για επεξεργασία εικόνων

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς μετά από λίγα λεπτά ενασχόλησης σας όμπορεί να εκτελέσει τις περισσότερες εργασίες επεξεργασίας φωτογραφίας και μάλιστα με εξαιρετικά και άκρως επαγγελματικά αποτελέσματα.

Φυσικά εκτός από την on line έκδοση υπάρχει και η έκδοση για Windows 10 ή για Mac αλλά και για smartphones. Οι προγραμματιστές της εφαρμογής συνιστούν η on line έκδοση του Polarr Photo Editor να χρησιμοποιείτε μέσα από τον Google Chrome.

Ας ξεκινήσουμε την ξενάγηση

Μπείτε στην διεύθυνση polarr.co  και επιλέξτε από επάνω δεξιά του site την επιλογή στο μενού, Browser και στην συνέχεια πατάτε Launch και αμέσως η εφαρμογή ανοίγει στην οθόνη σας. Στην πρώτη οθόνη μπορείτε να δείτε ένα μικρό video με οδηγίες στην οθόνη σας για ότι πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσετε.

Κεντρικό Μενού 

Το κεντρικό μενού του Polarr Photo Editor αποτελείτε από το κεντρικό παράθυρο που σας δείχνει τη φωτογραφία που επεξεργάζεστε, αριστερά της οθόνης είναι τα φίλτρα και τα ειδικά εφέ που μπορείτε να προσθέσετε στην εικόνα σας και δεξιά έχετε της επιλογές επεξεργασίας της φωτογραφίας σας. Στο επάνω μέρος του site αριστερά και δεξιά θα βρείτε χρήσιμα εργαλεία για την τροποποίηση των φωτογραφιών σας.

Κάντε εύκολη επεξεργασία των εικόνων σας σαν το photoshop απευθείας στο Web.

Επάνω αριστερά στα εργαλεία υπάρχει η επιλογή Import όπου από εκεί μπορείτε να επιλέξετε την φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε είτε είναι τοπικά στον υπολογιστή σας είτε στο cloud. Δεξιά επάνω στα εργαλεία, θα δείτε και ένα κουμπί με το Β και Α πατώντας το σας δείχνει την φωτογραφίας σας πριν και μετά την τροποποίηση που έχετε κάνει και σας βοηθά να ανακαλέσετε τεχνικές που έχετε εφαρμόσει και δεν σας ικανοποιούν.

Δημιουργία εφέ και επεξεργασία εικόνων

Εκτός από την τροποποίηση σε σχήμα, ανάλυση και μέγεθος που μπορείτε να κάνετε με τα εργαλεία που σας προσφέρει η on line εφαρμογή, ένα πολύ καλό στοιχείο του Polarr Photo Editor είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας εφέ φωτογραφικό. Αυτό το κάνετε από την επιλογή Create New Filter και εκεί ρυθμίζετε το πως θέλετε να είναι η εικόνα σας με την προσθήκη φίλτρων τέλος δίνετε ένα όνομα στο φίλτρου για να το αποθηκεύσετε και να το χρησιμοποιήσετε στην επόμενη φωτογραφίας σας. 

Μία άλλη σημαντική δυνατότητα είναι η κυκλική επιλογή που μπορείτε να κάνετε σε μια εικόνα και να την κόψετε σε σχήμα ημικυκλίου, αλλά και να βάλετε κάποιο φίλτρο στην επιλεγμένη περιοχή.

Polarr-Photo-Editor-2-On-Mac-Chrome

Αφού πειραματιστείτε και ανακαλύψετε όλα τα σπουδαία εργαλεία που διαθέτη το Polarr Photo Editor από το μενού επάνω αριστερά μπορείτε να κάνετε την φωτογραφία σας αποθήκευση τοπικά ή σε κάποιο cloud λογαριασμό αν διαθέτετε.

Polarr Photo Editor

Το Polarr Photo Editor θα σας συναρπάσει με της δυνατότητες του και την ευκολία στην επεξεργασία εικόνων, τολμήστε το..τσάμπα είναι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Οδηγοί Τεχνολογίας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Πως να διατηρήσετε την μπαταρία του laptop υγιή για μεγάλο χρονικό διάστημα

Όλες οι μπαταρίες των φορητών υπολογιστών ιόντων λιθίου (Li-ion batteries) μετά από κάποιο…