ΑΡΧΙΚΗ Internet Τα Καλύτερα Εκπαιδευτικά Site για παιδιά.

Τα Καλύτερα Εκπαιδευτικά Site για παιδιά.

48 second read
0
3,998
Εκπαιδευτικά Site για παιδιά.

Μετά από την “Εκπαιδευτική τηλεόραση” που είχαμε παλιά, στη σημερινή εποχή έχουμε το “Εκπαιδευτικό Internet” όπου μέσα από ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές και site τα παιδιά μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις διασκεδάζοντας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα εκπαιδευτικά Site για παιδιά.

Τα site που απευθύνονται στους μικρούς μας φίλους είναι συνήθως απλά με έντονα ζωηρά χρώματα, κατανοητό περιεχόμενο και φωτογραφίες για να τραβούν το ενδιαφέρον των παιδιών. Πολύ σημαντικό είναι η γνώση που μεταδίδουν να είναι διαδραστική και κατάλληλα διαμορφωμένη για την ηλικία του παιδιού μας. Τα site για παιδιά με εκπαιδευτικά προγράμματα μπορεί σε γενικές γραμμές να είναι σχεδιασμένα για να είναι ασφαλή σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να αφήνουμε το παιδί ή τα παιδιά προεφηβικής ηλικίας χωρίς επίβλεψη στο διαδίκτυο.

Kidmedia (ηλικία 3-12 ετών)

Τα-Καλύτερα-Εκπαιδευτικά-Si

Το Kidmedia είναι ένα Ελληνικό site με πολύ καλό περιεχόμενο και απλό στην χρήση του που σίγουρα θα το βρείτε πολύ ενδιαφέρον εσείς αλλά και οι μικροί μας φίλοι. Στο συγκεκριμένο site θα βρείτε διασκεδαστικές εφαρμογές για εκμάθηση αριθμών, γραμμάτων, χρωμάτων αλλά και πολλά παιχνίδια εκμάθησης όπου το παιδί μαθαίνει μέσα από διαδραστικές εφαρμογές. Τέλος, να πούμε πως η πλήρης χρήση του site γίνεται μέσω εγγραφής, η οποία διατίθεται δωρεάν μέχρι το τέλος του 2016.

 

Jele (ηλικία Α’,Β’ και Γ’ δημοτικού)

Τα Καλύτερα Εκπαιδευτικά Site για παιδιά-jele

Το Jele που είναι και αυτό Ελληνικό απευθύνεται κυρίως σε ηλικίες Ά,΄Β, και ΄Γ δημοτικού και διαθέτει πολύ πλούσιο διαδραστικό περιεχόμενο. Με μορφή πολύχρωμων εικόνων και εντυπωσιακών χαρακτήρων το παιδί μαθαίνει αριθμούς, γράμματα, και την βασική ύλη που έχουν τα μαθήματα των συγκεκριμένων τάξεων. Σίγουρα είναι ένα site που αξίζει να το επισκεφθείτε μαζί με το παιδιά σας και να διασκεδάσετε μαθαίνοντας.

 

Fun Two Three  (ηλικία 5 ετών και άνω)
Τα Καλύτερα Εκπαιδευτικά Site για παιδιά-fun for three

Άλλο ένα site για εκπαίδευση των παιδιών μέσω διαδραστικών εφαρμογών είναι το Fun Two Three, όπου το μεγαλύτερο μέρος του είναι σε ακουστική μορφή κάνοντας την εξερεύνηση των παιδιών ακόμα πιο διασκεδαστική. Στο site θα βρείτε παιχνίδια παζλ, θέατρο σκιών, και πολλά εκπαιδευτικά βιβλία με εντυπωσιακές εικόνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THINKTECH NEWS
Διαβάστε περισσότερα άρθρα webmedia
Διαβάστε περισσότερα άρθρα Internet

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

Οι καλύτεροι τρόποι αναζήτησης στο Google

Χρησιμοποιώντας τους παρακάτω τρόπους αναζήτησης στο google τα αποτελέσματα που θα μας εμφ…